okładka zastępcza

Podstawy żywienia człowieka

Czerwińska, Dorota, Gulińska, Edyta, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 2008.

Zdrowe odżywianie, Żywność biochemia., Podręczniki dla szkół zawodowych

Autor
Czerwińska, Dorota
Gulińska, Edyta
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
ISBN
978-83-02-09152-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2008.
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
192 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Kucharz Małej Gastronomii
UKD
(075.3-021.66)
577.1
664.014
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Żywność biochemia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 191-192.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
020
%a 9788302091520
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 577.1
080
%a 664.014
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2008.
300
%a 192 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
504
%a Bibliogr. s. 191-192.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność %x biochemia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Gulińska, Edyta
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 978-83-02-09152-0