Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Seria
Kucharz Małej Gastronomii
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 191-192.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2008.
300
%a 192 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
504
%a Bibliogr. s. 191-192.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
650
%a Żywność
%x biochemia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne